Natiunea MMA

VIDEO - Buakaw castiga prin KO lupta cu Mauro Serra, din gala Thai Fight
25/10/2012

Legenda K-1 MAX, Buakaw a intrat din nou in actiune in acest weekend, intr-o lupta pe reguli de Muay Thai, sub bannerul Thai Fight. Pus din nou fata in fata cu un adversar mult sub nivelul sau - de data asta a fost randul italianului Mauro Serra sa fie carne pentru tunurile tailandezului - Buakaw s-a ridicat la nivelul asteptarilor si a castigat fara drept de apel, prin KO.

Tailandezul are acum la activ 18 victorii consecutive, care se intind pe nu mai putin de 3 ani. Ultima sa infrangere a fost in fata lui Andy Souwer, in cadrul K-1 MAX Grand Prix din 2009. Dintre ultimii sai adversari insa, doar Dzhabar Askerov a fost apropiat ca valoare de campionul K-1. Iar cum organizatia Thai Fight isi propune sa creasca valoare luptatorilor tailandezi in ochii fanilor din intreaga lume, nu ar fi de mirare ca acest tip de match-making sa continue si pe viitor pentru Buakaw.

Turneul GLORY de la categoria -70kg, al carei FINAL 8 are loc pe 3 noiembrie la Roma ar fi locatia perfecta pentru Buakaw sa intalneasca oponenti cu adevarat importanti, ca Robin van Roosmalen, Albert Kraus si mai ales Giorgio Petrosyan. Dar nu exista, cel putin in acest moment, date despre o potentiala negociere intre GLORY si echipa luptatorului tailandez.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA