Natiunea MMA

VIDEO - Bogdan Stanciu primeste un alt adversar pentru gala SuperKombat Carrara
29/10/2013Programat initial sa lupte cu marocanul Ouaida Tergui, sportivul sibian Bogdan Stanciu - antrenat de Adi Mihai la Kudokai Full Contact - a primit pe ultima suta de metri un alt adversar.

Din cauza accidentarii lui Ouaida, care si-a fracturat bratul drept in timpul pregatirii, organizatorii evenimentului au fost nevoiti sa il aduca in ring, in locul sau, pe un alt marocan Mustapha Haida. Se pare insa ca aceasta schimbare va face insa si mai dificila lupta lui Bogdan, Haida fiind chiar mai galonat decat Ouaida.

Conform datelor disponibile, acesta a luptat in mai toate galele mari din lumea kickboxului profesionist european, de la Thaiboxmania si Oktagon si pana la Fight Code sau chiar GLORY."Bogdan e intr-o forma foarte buna dupa ce ne-am pregatit intens pentru Cupa Mondiala WAK-1F de la Riga, de unde ne-am intors cu medalia de aur la -76kg" a spus in exclusivitate pentru Natiunea MMA antrenorul sau, Adi Mihai. "Nu facem insa greseala de a subestima un luptator de talia lui Haida, dar mergem in Italia cu gandul la victorie".

Natiunea iti tine pumnii Bogdane!

Horia Ciocan - www.natiuneaMMA.romagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA