Natiunea MMA

VIDEO - Bobby Lashley si Phil Baroni, victoriosi la Titan Fighting Championship
26/03/2011

Fostul superstar al wrestlingului profesionist, Booby Lashley, a revenit in cusca de arte martiale mixte aseara, sub bannerul Titan Fighting Chamoionship, si a reusit o victorie.


 

Vestea proasta este ca in ciuda rezultatului, s-a dovedit a fi in continuare un luptator unidimensional, cu o rezistenta cardiovasculara aproape inexistenta.

"Nu a fost o lupta asa de buna pe cat mi-am dorit" a spus el dupa gala, "dar am castigat."

Nevoit sa piarda in greutate aproape 20 de kilograme pentru aceata lupta, Bobby a primit in cele din urma decizia arbitrilor judecatori, care au indicat 29-27, 29-27 si 30-27 pentru starul WWE.

Phil Baroni a dus din nou o lupta aglomerata si incalcita, invingandu-l pe Nick Nolte (fara nici o legatura cu celebrul actor) reusind in cele din urma o victorie la decizia unanima a arbitrilor.


"Am fost foarte obosit in prima runda, si am fost foarte obosit in a doua" a recunoscut Phil dupa lupta. Fanii l-au taxat pentru prestatie, si l-au huiduit copios pe intreaga durata a luptei.

Dupa o prima runda plicticoasa, Aaron Rosa a reusit o submisiei spectaculoasa in a doua runda in fata lui Abe Wagner. Rosa l-a trimis la podea pe Wagner cu o circulara de stanga in barbie, dupa care s-a aruncat asupra lui si l-a obligat sa abandoneze cu un rear naked choke. A fost o seara buna pentru Rosa.

 

Sursa - www.MMAfighting.com
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA