Natiunea MMA

VIDEO - Andy Souwer lupta pe 5 februarie in Malaga, Spania la El Desafio K-1
22/01/2011

O noua lupta importanta a fost anuntata in Spania, pentru data de 5 februarie. Fostul campion al K-1 MAX, si al Shootboxing S-cup, olandezul Andy Souwer va lupta cu sportivul spaniol Abraham Roqueni in Main Eventul galei El Desafio K-1, intr-o confruntare pe reguli de K-1 de 3 runde a cate trei minute, in cadrul categoriei 70kg.

In mod normal un luptator cu un orar incarcat, Andy a trebuit sa stea pe tusa marea majoritate a lui 2010, in recuperare dupa o accidentare la ochi si cautand o noua casa dupa ce drumul sau si al celor de la K-1 MAX s-au despartie (se pare) definitiv.

Desigur, Souwer este favoritul principal al acestei confruntari, dar Roqueni ar putea sa se dovedeasca un adversar foarte interesant. Poreclit "Demonul", Abraham lupta de ani buni in Muay Thai si in alte stiluri de full-contact, iar cea mai importanta victorie a sa este in fata lui Jose Reies.

Fight-cardul complet al galei din 5 februarie este:

Andy Souwer vs. Abraham Roqueni - 70kg. K-1 Rules, 3x3
Julio Sanchez vs. Sev Rijse - 72kg. K-1 Rules, 3x3
Fran Palenzuela vs. Dennis Schneidmiller - 70kg. K-1 Rules, 3x3
Aitor Eguzkiza vs. Oscar Rueda - 64.5kg. K-1 Rules, 3x3
Manuel Hinojo vs. Hafid el Boustati - 70kg. K-1 Rules, 3x3
Youness el Mhassani vs. Oliver Tinda - 76kg. K-1 Rules, 3x3
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA