Natiunea MMA

VIDEO - Anderson Silva vs Chael Sonnen II, mutata pe 7 iulie in Las Vegas
25/04/2012

Brazilienii pot sa multumeasca Natiunilor Unite pentru ca le-au stricat bucuria de a vedea revansa dintre Chael Sonnen si Anderson Silva, unul dintre cele mai asteptate evenimente din istoria acestui sport. Din cauza conferintei organizate de forul mondial, in perioada 20-22 iunie, revansa dintre campionul categoriei mijlocii a UFC, Anderson Silva, si Chael Sonnen a fost mutata in Las Vegas.

Dana White a facut public acest anunt in conferinta de presa de ieri din Brazilia.

Organizatia americana spera sa poate pune in scena UFC 147 in Rio de Janeiero, pe 23 iunie, dar inca nu a gasit o locatie potrivita, dupa ce initial gala era programata sa se desfasoare pe Engenhao Stadium, cu 47.000 de locuri. Revansa dintre Vitor Belfort si Wanderlei Silva a fost promovata ca Main Event al galei, desi exista deja discutii despre o posibila trecere a lui Jose Aldo pe fight-cardul din Rio.

Belfort si Silva sunt acum antrenorii celor doua echipe din reality-showul TUF Brazil.

UFC 148 a suferit si el modificari, din aceeasi cauza, si va avea cum loc pe 7 iulie la MGM Grand Garden Arena, iar Silva vs Sonnen va deveni Main Eventul serii. Lupta care ocupa initial acest loc, Dominick Cruz vs Urijah Faber a devenit astfel co-Main Event.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA