Natiunea MMA

VIDEO - Alexandru Negrea il invinge pe Melvin Manhoef in gala Bellator 152
19/04/2016Promotia americana Bellator a inceput recent o serie de gala hibrid, cu lupte de MMA si de kickbox. Initial intr-un parteneriat cu GLORY, promotie dedicata exclusiv confruntarilor de stand-up, Bellator a inceput acum sa puna in scena propriile gale dupa acest tipar.

Desfasurata pe 16 aprilie la Palalpi Tour Arena din Torino, Italia, gala Bellator 152 a avut pe fight-card si confruntarea dintre sportivul roman Alexandru Negrea, care traieste si se antreneaza acum in Italia si legendarul Melvin Manhoef.
Chiar daca nu a mai concurat din 2014, Melvin ramane unul dintre cei mai periculosi strikeri din lume. Cu toate acestea sportivul nostru a facut fata cu brio, iar la final arbitrii judecatori i-au dat castig de cauza la decizie.

Victor Corbea - www.natiuneaMMa.romagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA