Natiunea MMA

VIDEO - Aleksander Emelianenko a fost invins sambata seara la Cupa Guvernatoului 2010
20/12/2010

Anul 2010 s-a dovedit a fi unul deloc prielnic pentru fratii Emelianenko. Dupa ce "Ultimul Imparat" Fedor a socat lumea intreaga atunci cand s-a recunoscut invins dupa doar 60 de secunde de un Fabricio Werdum mai calm si mai stapan pe situatie, sambata seara Aleksander a simtit si el gustul amar al infrangerii dupa mai mult de trei ani.

 In gala Draka: Cupa Guvernatorului 2010, Aleksander a urcat in ring impotriva veteranului K-1 si Sengoku, Peter Graham, un sportiv mai degraba axat pe kickboxing decat pe MMA, si cu un palmares negativ de 3-5 in artele martiale mixte.

Lupta a fost Main Eventul serii, dar din pacate nu s-ar ridicat la un prea inalt nivel tehnic sau calitativ, nici unul dintre cei doi nedemonstrand prea multe in ring. In plus, regulile dupa care a fost condusa lupta au fost oarecum diferite de MMA-ul traditional, cei doi avand la dispozitie doar 30 de secunde pentru lupta la sol.

Dupa un parcurs de trei ani de zile fara infrangere in vre-o lupta profesionista de MMA, Aleksander a trebuit in cele din urma sa accepte ca nu e suficient de bine pregatit chiar si pentru o confruntare pe reguli speciale, si, in cele din urma sa ceara oprirea luptei in a doua runda a confruntarii. Nivelul scazut al adversarilor pe care i-a avut in toata aceasta perioada, ca si pregatirea mult mai rudimentara si-au spus cuvantul.

Ultima sa lupta cu adevarat importanta a avut loc in 12 noiembrie 2006, cand a trebuit sa se recunoasca invins de nimeni altul decat...Fabricio Werdum, cosmarul fratelui sau Fedor din acest an.

 Victor Corobea - www.natiuneaMMA.ro
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA