Natiunea MMA

Urijah Faber vs Masenori Janehara, la UFC Fight Night 52 din Japonia
29/07/2014Oficialii organizatiei americane au confirmat ieri dupamasa adaugarea confruntarii dintre Urijah Faber si Masenori Janehara pe fight-cardul UFC Fight Night 52. Saiatama SuperArena din Saiatama, Japonia, va fi gazda acestui eveniment de mare anvergura, in data de 21 septembrie. Cea mai importanta lupta anuntata pana acum pentru aceasta gala este confruntarea de la categoria grea dintre legendarul Mark Hunt si Roy Nelson.

Faber are acum la activ cinci victorii in ultimele sale sase aparitii din Octogon. Ultima reusita a celui supranumit "The California Kid" a fost obtinuta in fata lui Alex Caceres.

Kanehara e un veteran cu nu mai putin de 11 ani de cariera profesionista la activ, care isi face acum debutul pe scena mare a MMA-ului mondial. Ultima sa aparitiei in lupta a fost insa una mai putin reusita, el fiind descalificat in confruntarea cu Toshiaki Kitada in gala DEEP 66. Pana la acel moment insa, el reusise o serie impresionanta de sase victorii consecutive.

In acest moment, fight-cardul serii de 21 septembrie este urmatorul:

    Norifumi Yamamoto vs. TBD

    Yoshihiro Akiyama vs. Kyle Noke

    Takanori Gomi vs. Myles Jury

    Urijah Faber vs. Masenori Kanehara

    Chris Cariaso vs. Kyoji Horiguchi

    Mark Hunt vs. Roy Nelsonmagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA