Natiunea MMA

Urijah Faber si Brain Bowles lupta pentru titlul categoriei pana la UFC 139
22/07/2011

 

Dana White a anuntat aseara ca starul de la categoria usoara, Urijah Faber, si fostul campion al categoriei pana a WEC, Brian Bowles, se vor intalni pentru a decide cine va decide titlul acestei divizii de greutate a gigantului american. Ocazia va fi oferita de UFC 139, unde Cain Velasquez isi va pune in joc centura de la categoria grea in fata lui Junior dos Santos.

"Inainte de a se putea lua in considerare o posibila trilogie intre Urijah Faber si rivalul sau consacrat, Dominick Cruz, el va trebui sa dea piept cu unul dintre luptatorii de elita ai acestei divizii, fostul campion de la pana, Brian Bowles" a declarat White. "O victorie in fata lui Faber ar fi foarte importanta pentru Bowles, in incercarea lui de a cuceri centura care i-a apartinut odata. Miza este foarte mare, si lupta va fi foarte interesanta."

Faber a pierdut la puncte in fata campionului Cruz cu putin timp in urma la UFC 132. Dupa ce s-a lansat cu mare pompa pe scena MMA-ului mondial avand un palmares impresionant de 21-1, "The California Kid" a reusit sa castige numai patru din ultimele sale opt lupte.

Bowles are acum un palmares profesional de 10-1, singura lui infrangere avand loc in fata Cruz in martie 2006. Bowles si-a rupt mana in chiar primele secunde ale acelei confruntari, dar a strans din dinti si a mers mai departe pana ce doctorul de ring a oprit lupta inainte de a ajunge in runda a treia.

Gala UFC 139, neanuntata inca oficial, este asteptata sa aiba loc pe 19 noiembrie la HP Pavilion in San Jose, California.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA