Natiunea MMA

Urijah Faber lupta cu Alex Caceres in 5 iulie la UFC 175
16/05/2014Alex Caceres s-ar putea sa aiba o mare problema. Urijah Faber nu pierde, atunci cand e vorba de lupte care nu conteaza pentru titlu. Conform ultimelor noutati publicate de ESPN, cei doi urmeaza sa se intalneasca in exact acest tip de lupta, la UFC 175.

Faber incearca sa revina dupa infrangerea prin TKO suferita in fata campionului categoriei cocos a UFC, Renan Barao. "The California Kid" aduce in lupta un palmares impresionant de 30-7, cu toate cele 7 infrangeri suferite in lupte cu centura de campion pe masa.

Caceres vine dupa patru victorii consecutive. Supranumit "Bruce Leeroy", el a fost depistat pozitiv la un moment dat, dupa lupta cu Kyung Ho Kang. Substanta interzisa? Marijuana. Ca urmare lupta din martie 2013 a fost atunci declarata un No Contest.

Confruntarea de la categoria cocos va aparea aproape sigur pe Tabelul Principal al confruntarii. UFC 175 are loc pe 5 iulie la Mandalay Bay Events Center in Las Vegas, Nevada.

In acest moment, fight-cardul arata astfel:

    Chris Camozzi vs. Bruno Santos

    Ildemar Alcantara vs. Santiago Ponzinibbio

    Stefan Struve vs. Matt Mitrione

    Thiago Marreta vs. Uriah Hall

    Urijah Faber vs. Alex Caceres

    Wanderlei Silva vs. Chael Sonnen

    Alexis Davis vs. Ronda Rousey (UFC bantamweight champion)

    Lyoto Machida vs. Chris Weidman (UFC middleweight champion)

Sursamagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA