Natiunea MMA

Urijah Faber are o coasta rupta dupa lupta cu Renan Barao
23/07/2012

Urijah Faber nu a plecat acasa cu titlul interim al categoriei cocos a UFC dupa gala din Calgary, dar nu a ramas fara nici o amintire (dureroasa) a acestui eveniment.

"The California Kid" a suferit o fractura la coaste, multumita adversarului sau, Renan Barao, un premiu slab de consolare dar in acelasi timp unul dintre sacrificiile pe care trebuie sa le faca orice sportiv care isi doreste titlul suprem in MMA.

Conform declartiilor facute de Urijah dupa lupta, Renan i-a fracturat coastele undeva in prima runda a confruntarii. Ca un adevarat razboinic, el a continuat sa lupte restul de 25 de minute pana la gongul final.

"Felicitari lui Renan. E un baiat foarte puternic" a scris pe contul sau de Twittter Faber. "Mi-a rupt coastele cu o lovitura foarte buna de genunchi in runda 1. Va multumesc la toti pentru sprijin."

Ultimele cinci infrangeri ale lui Urijah au fost toate in confruntari pentru titlu. El nu a mai castiga o confruntare care s-a dus cu centura pe masa inca de la lupta in care si-a aparat cu succes titlul WEC in fata lui Jens Pulver in iunie 2008.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA