Natiunea MMA

Unul dintre cei mai buni grei din lume semneaza din nou un contract cu UFC
16/02/2016
Olandezul Alistair Overeem nu mai e liber de contract.

La 35 de ani, unul dintre cei mai cunoscuti sportivi ai categoriei grele din UFC a semnat un nou angajament cu cea mai mare promotie de MMA a lumii. Chiar el a fost cel care a anuntat pe contul sau de Twitter acest lucru postand o poza in care face acest lucru intr-o companie...selecta :)

Ultima lupta din vechiul sau contract a avut loc in decembrie 2014, cand l-a trimis in lumea viselor pe fostul detinator al titlului, Junior dos Santos in co-Main Eventul UFC on FOX 17. Dupa aceasta au aparut zvonurile ca el va face trecerea catre Bellator MMA, al carei presedinte - Scott Cocker - a lucrat cu Overeem in fosta organizatie Strikeforce.

Overeem are un palmares de 5-3 in Octogon, de la semnarea contractului in decembrie 2011. "The Demolition Man" are la activ o serie de trei victorii consecutive, din care doua KO-uri in fata lui dos Santos si Stefan Struve, plus o decizie clara in fata lui Roy Nelson.

Sursamagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA