Natiunea MMA

Un practicant de BJJ a oprit un hot cu un Rear-Naked Choke
30/07/2013Un eveniment foarte neplacut urma sa se petreaca in Paris, dar situatia a fost salvata de Jiu-Jitsu Brazilian.

Fouau Ben Ahmed, un locuitor al Parisului de 37 de ani, a mers la cinema cu cei doi copii ai sai pentru a vedea noul film Superman “Man of Steel”.

Asezandu-se la coada pentru a-si cumpara bilete, un individ a aparut cu o arma amenintandu-l pe casier si cerandu-le persoanelor ce se aflau in rand bunurile ce le detineau.

“Am mers la film cu cei doi copii ai mei – un baiat si o fata. Eram la rand asteptand sa ne cumparam bilete, cand l-am vazut pe acest tip tinand o arma in mana. Am realizat ca nu e o gluma cand l-am vazut pe casier sunand la securitate”. Ben Ahmed a fost nevoit sa ia o hotarare, si a decis ca e cazul sa faca ceva.

“Instinctul meu parental a fost mai puternic decat frica. Cand a trecut atacatorul pe langa mine, le-am spus copiilor mei ca voi reveni in scurt timp. Asa ca l-am urmarit cam 8-10 metri, si cand m-am simtit pregatit, l-am luat prin surprindere aplicandu-I o metoda din Jiu Jitsu (RNC), obtinand astfel controlul situatiei si fortandu-l sa elibereze arma”.

In mod incredibil, dupa acest incident, Ben Ahmed a mers totusi sa vada filmul alaturi de copii sai. “Desigur ca am vizionat filmul. Am considerat ca va fi mai putin traumatizant pentru copii mei.”

Nu e sigur ca Ben Ahmed nu a avut un costum albastru cu un S pe piept, dar dupa actiunile sale, e foarte posibil sa fi fost asa.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA