Natiunea MMA

Un nou greu roman face senzatie in Anglia - Marian Rusu castiga in UCMMA
14/06/2013Dupa succesul inregistrat de Ion Pascu in promotia UCMMA, un alt roman, de data asta un greu veritabil, de 119 kg a redus la tacere galeria engleza, reusind o victorie senzationala in fata reprezentantului gazdelor Brett Connie.

Numele lui este Marian Rusu, se antreneaza la Ministry of Martial Arts sub tutela lui Horia Radulescu si reprezinta cu cinste Romania.Intr-o gala desfasurata recent, dupa ce reuseste sa stavileasca asaltul brutal al englezului, Marian incepe sa lucreze sistematic si reuseste lovituri bune de brate legate cu un lowkick devastator de dreapta, cu care-l intoarce pur si simplu in loc pe englez. Urmeaza atacul lui Marian care conecteza din plin directa de dreapta si croseu stanga, presandul apoi in cusca pe englez care inca sub efectul loviturilor de pumn ofera gatul facand o greseala de incepator.

Imediat Marian preia initiativa si finalizeaza lupta cu un standing choke. Victorie in prima repriza pentru Ministry of Martial Arts,victorie in prima repriza pentru Marian Rusu, un roman care ne face cinste si de care credem ca vom auzi numai lucruri bune caci este doar la inceput de drum!

Cipri Baciu - www.natiuneaMMA.romagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA