Natiunea MMA

Un nou brand de echipamente profesionale de lupta - ARMURA
08/11/2010

2010 este anul intrarii pe piata romaneasca a unui nou brand de echipamente specializate pentru artele martiale. Creatie a SportLife, brandul ARMURA se adreseaza tuturor practicantilor artelor martiale in general si artelor martiale de contact in special, fiind o consecinta directa a experientei indelungate acumulate pe piata de profil de catre initiatorii sai si a necesitatii imbunatatirii aspectului calitativ si financiar din acest domeniu.

ARMURA a fost prezenta, prin amabilitatea domnului Petru Grindeanu, Secretarul General al Federatiei Romane de WuShu la Al Douazecelea Campionat National de Sanda, organizat in Sala Polivalenta din Bucuresti, pe data de 2 octombrie 2010, cu un stand expozitional. Atat sportivii prezenti, cat si antrenorii cluburilor care au deplasat loturi la acest eveniment important din viata artelor martiale in Romania, s-au aratat foarte incantati de calitatea si de preturile produselor expuse si si-au exprimat dorinta de a le achizitiona in viitor.

Cu o gama variata de produse, cuprinzand mai multe tipuri de manusi (de lupta, de sac din piele sau imitatie de piele), casti de protectie (din piele de vaca sau din imitatie de piele), tibiere (tip jambiera sau multistratificate), palmare (de box, de muay thai), pieptare, scuturi, fase de box, pantaloni de muay thai si kickbox, ARMURA aduce o calitate superioara pe piata romaneasca, dublata de un pret mult sub cel cerut in acest moment de alte firme  concurente, in concordanta cu realitatea economica din tara noastra.

Brandul ARMURA isi propune sa creeze o imagine noua si imbunatatita a retailerilor de echipamente de arte martiale in Romania, sa vina in intampinarea nevoilor tuturor categoriilor de sportivi angrenati in aceste sporturi, sa comercializeze produse de cea mai inalta calitate la preturi cat mai competitive si in acord cu veniturile din tara noastra si, nu in ultimul rand, sa duca ideea de customer service la nivelul considerat “normal” in cultura vestica sau in cea japoneza, dar, din pacate, inexistent la noi.

In acest scop, produsele ARMURA pot fi achizitionate fie de la standurile expozitionale ce urmeaza a fi prezente la diferitele evenimente din lumea artelor martiale, fie direct de la magazinul online www.trops.ro, unde cei interesati au la dispozitie o platforma integrata de suport online, livrare la domiciliu si plata prin mijloace variate, menite sa faciliteze accesul la echipamente si sa satisfaca nevoile vizitatorilor.

Site-ul propriu al acestei noi marci de echipamente de arte martialewww.armura.ro face prezentarea detaliata a echipamentelor disponibile, intr-o maniera profesionista si cat mai accesibila utilizatorilor internetului.
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA