Natiunea MMA

Un nou aur balcanic pentru Mures
02/10/2017  Orasul Podgorica din Muntenegru a gazduit, in perioada 22-24 septembrie 2017, cea de-a 14-a editie a Campionatului Balcanic de Ju-Jitsu (deschis și pentru participarea sportivilor din afara spatului balcanic) pentru seniori, juniori U21, aspiranti U18 si copii U12, precum si cea de a 5-a editie a Cupei Mondiale de Ju-Jitsu cadeti U15. Competitia a aliniat la start peste 700 sportivi din 21 tari de pe patru continente, printre care Emiratele Arabe Unite, Mauritius, Franta, Belgia sau Rusia.
  Astfel, mureseanul Tamas David a obtinut medalia de aur la categoria 38 de kg fighting sub 12 ani din cadrul Ju-Jitsu Balkan Open Championship. Pregatit de antrenorul Tamas Attila, David s-a comportat exemplar pe parcursul intregii intreceri, reusind sa urce pe cea mai inalta treapta a podiumului. Tot la U12, dar -34 kg fighting, colegul lui Tamas, Darius Sas, a ocupat pozitia a saptea.
  In total, Departamentul de Ju-Jitsu din cadrul Federației Romane de Arte Martiale s-a prezentat la concurs cu un lot format din 67 sportivi, antrenori si staff tehnic, reusind sa se claseze pe un onorant loc III pe echipe, dupa Rusia si Grecia.

 Vlad Amariei-www.natiuneamma.romagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA