Natiunea MMA

Un interviu despre viitorul kickboxului mondial cu Simon Rutz, proprietarul It's Showtime - Partea 2
26/01/2011

Prima parte a interviului acordat de Simon Rutz, proprietarul promotiei olandeze It's Showtime si al agentiei de management sportiv Black Label, lui Fraser Coffeen de la liverkick.com poate fi citita aici.

LiverKick - E foarte buna vestea revenirii lui Hari in luna mai in Lyon. E confirmata aceasta lupta?

Simon Rutz: Nu este confirmata inca, pentru ca inca nu e semnat contractul, dar il vom avea semnat in 2 saptamani.

LK - Exista vre-o veste despre oponentul lui?

SR: In acest moment ne gandim la mai mult optiuni.

LK - Care mai e situatia cu problemele lui cu legea?

SR: Nimeni nu stie exact ce va fi in viitor cu aceasta situatie. Cazul a facut valuri in presa din Olanda, dar din cate am inteles eu, politia nu are martori oculari.

LK - Te ingrijoreaza reputatia lui Hari, avand in vedere problemele pe care kickboxul le-a avut in ultima vreme cu autoritatile locale din Amsterdam?

SR: Desigur ca nu ne ajuta! Dar sunt doua cazuri total diferite. Amsterdam vrea sa organizeze evenimente majore in oras, dar cu unul dintre cele mai mari (It's Showtime), incearca sa ii puna bete in roate. Cand nu vom mai organiza gale in Amsterdam, va fi o rusine pentru oras, nu pentru It's Showtime. Noi mergem mai departe, cu sau fara Amsterdam.

LK - Remy Bonjaski lucreaza la It's Showtime acum. Ai discutat cu el posibilitatea unei lupte de retragere?

SR: Da, am discutat despre asta, dar nu am de gand sa platesc banii pe care ii cere el. Desigur, el poate sa ceara, dar crede-ma, nimeni nu are sa ii dea atatia bani.

LK - Ce parere ai despre raspunsul K-1 la protestul referitor la lupta dintre Semmy Schilt si Hesdy Gerges?

SR: Ce au spus ei este un mare rahat. Au spus ca cei din coltul lui Schilt sunt vinovati, si au pedepsit arbitrii? Inteleg de ce a facut asta K-1, pentru ca nu l-au mai avut pe Hari sau Bonjaski, asa ca aveau nevoie de cvadruplul campion Semmy Shilt in finala. Cred ca daca Hesdy era in finala, ar fi fost o cu totul alta situatie acolo.

LK - Ai avut o cearta destul de urata cu Cosmo Alexandre anul trecut. De ce nu a-ti putut ajunge la o intelegere?

SR: Pentru ca a fost a doua oara cand a gresit. Dar pentru mine nu e nici o problema. E un baiat bun si un luptator experimentat, dar nu il mai folosesc de acum incolo.

LK - Am inteles ca aveti clauze care se refera la lupatorii It's Showtime acceptand alte lupte inainte de galele voastre - asta e scrisa la ei in contract?

SR: E intotdeauna scris in contract, dar cu Cosmo, nu am avut un contract scris, pentru ca uneori sunt prost , consider ca un cuvant de la mine e mai bun decat un act oficial. Dar sa nu ma intelegeti, in 99% dintre cazuri avem un contract.

LK - Tyrone Spong nu mai e campionul categoriei -95kg. Cand ai sa organizezi o lupta pentru titlu, si cine va participa la ea?

SR: Da, lucrez la asta si deja am in minte doi luptatori care urmeaza sa concureze pentru titlu pe 6 martie in Amsterdam. In curand am sa va spun cine sunt ei.

LK - Melvin Manhoef a scris pe Twitter ca nu va mai lupta pentru It's Showtime in acest an. Are sa piarda centura categorie -85kg?

SR: Daca nu lupta sa isi apere titlul, cu siguranta ca urmeaza sa i-l luam, pentru ca astea sunt regulile. Dar Melvin e Melvin, astazi spune ceva si maine spune altceva. Si, in plus, daca anul asta nu lupta pentru It'S Showtime, iar K-1 intra in faliment, cine altcineva il poate plati?Ultima data Melvin a fost dezamagit pentru ca K-1 nu l-a tratat prea bine, si din cauza asta a spus ce a spus.

LK - Care sunt luptele It's Showtime din toate timpurile pe care tu le preferi personal?

SR: SR: Badr Hari vs. Sem Schilt, Mootje Khamal vs. Chahid, Ivan Hipolyte vs. Rayen Simson, Rob Kaman vs. Alexei Ignashov, si aproape toate luptele lui Gago Drago.

LK - Anul trecut, cand am vorbit cu tine si te-am intrebat pe cine sa urmarim in 2010, ai spus Aussi Ouzgani, care a avut apoi un an superb. Asa ca, pe cine ar trebui sa urmarim in 2011?

SR: Marat Grigorian este unul dintre cei mai talentati sportivi din lume. Pe el trebuie sa il urmariti anul asta.

LK - In incheiere, vrei sa le transmiti ceva cititorilor nostri?

SR: Multa lume crede ca It's Showtime se bucura de problemele K-1, dar credeti-ma cand va spun ca noi speram ca ei sa supravietuiasca. Ar fi mai bine pentru kickbox. Personal, imi plac oamenii de la FEG, imi place Mr. Tanikawa, dar in opinia mea fac multe lucruri ciudate. Multi ani la rand le-am spus ca trebuie sa faca altfel lucrurile, dar de fiecare data ei fac exact opusul la ce le-am spus. Cred ca le era frica de It's Showtime, dar asta nu e necesar. Lumea e destul de mare pentru doua organizatii mari de kickbox. Mai vreau sa va spun ca viata e frumoasa! Carpe Diem!
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA