Natiunea MMA

Un fost angajat al M-1 Global vorbeste despre datoriile imense ale promotiei ruse
19/03/2011


Jerry Miller si Fedor Emelianenko

Unul dintre fostii angajati ai promotiei ruse M-1 Global a facut valuri in lumea MMA cu declaratii incendiare despre presupusele datorii ale organizatiei care dirijeaza cariera lui Fedor Emelianenko.

Jerry Miller a fost implicat in promotia japoneza PRIDE, iar la disparitia acesteia a trecut in tabara M-1 Global.

Prin intermediul contului sau de Twitter, el a afirmat ca organizatia rusa are datorii imense, undeva in jurul la 15 milioane de dolari. El a mai spus ca cele 20% de procente detinute de Fedor sunt de fapt "o inselaciune ca sa il tina in companie."

Millen a lucrat pentru M-1 Global vreme de doi ani, dar a fost nevoit sa plece in toamna lui 2010, odata cu reducerea activitatii la nivel international a acesteia. Asa cum era si de asteptat, cele doua tabere au viziuni diferite asupra modului in care a survenit separarea. Miller sustine ca a demisionat, in vreme de M-1 afirma ca a fost nevoit sa il concedieze, desi amandoua partile sunt de acord ca despartirea a survenit intr-o maniera amiabila.

Incercarile de a obtine o pozitie publica a M-1 cu privire la acest subiect nu au primit inca vre-un raspuns.

Sursa - www.fightersonlymagazine.co.ukmagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA