Natiunea MMA

Un campion european la Muay Thai se bate la Cupa ARMURA
30/09/2016  Armand Nicolae face parte din delegația celor de la Power Gym Craiova la Cupa ARMURA la kickbox, care va avea loc peste doua saptamani la Tirgu-Mures.
  Pregatit de antrenorul Ionut Puca, tanarul de 15 ani a cucerit medalia de aur la categoria -85 de kg la Campionatele Europene de Muay Thai pentru amatori, desfasurate anul acesta, intre 15 si 18 august, la Bucuresti. La aceleasi intreceri, colegii lui Armand de la clubul craiovean, Claudiu Nicolae (45 kg), Arthur Capsa (-55 kg) si Enzo Mincă (-80 kg) au obtinut medaliile de argint.
  Partener al marcii ARMURA, Power Gym Craiova revine la competitia de la Tirgu-Mures cu 5 luptatori, acestia urmand sa concureze la categoriile juniori si seniori.
  Antrenorul Ionut Puca a declarat, pentru www.natiuneaMMA.ro, ca se asteapta la meciuri echilibrate, care vor reprezenta o verificare utila pentru toti sportivii care intra in ring.
  Editia a III-a a Cupei ARMURA este organizata de brandul romanesc de arte martiale ARMURA, in parteneriat cu Gombos Martial Arts, in zilele de 15 si 16 octombrie, la Sala Sporturilor din Tirgu-Mures.
  La intrecere sunt asteptati luptatori de la zeci de cluburi din intreaga tara.
  Informatii suplimentare despre Cupa ARMURA gasiti la numarul de telefon 0731-014.128 sau la adresa de e-mail bogdan@sportlife.ro.

Vlad Amariei-www.natiuneaMMA.ro
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA