Natiunea MMA

Ultimele noutati despre Jean Claude Van Damme:starul tv va urca in ring in iulie 2011
21/10/2010

Dave Walsh - www.headkicklegend.com

Una dintre cele mai raspandite stiri din anul acesta a fost zvonul - perpetuat de Jean Claude Van Damm si echipa sa - ca urmeaza sa lupte cu medaliatul olimpic cu aur la box, Somluck Kamsing intr-o confruntare de kickbox, dupa terminarea filmarilor la filmul in care joaca acum. Stirile reale despre aceasta lupta au aparut insa cu greu, iar o posibila intelegere cu Golden Boy Promotions, compania lui Oscar De La Hoya, pentru o gala in Las Vegas, nu s-au materializat. Acum cateva luni, am primit confirmarea de la Comisia Atletica a Statului Nevada ca nu s-a inregistrat nici o cerere de licentiere a lui Van Damm pentru o lupta, si nu s-a inchiriat nici o arena pentru asa ceva.

Asa ca am fost socat in aceasta dimineata cand am citit ca JCVD si-a aniversat  a cincizecea zi de nastere in spital, dupa ce a suferit un atac de cord. Se pare ca si el insusi a fost socat si surprins de aceste stiri, publicand un punct de vedere oficial pe contul sau de Facebook.

"Acum cateva ore am aflat un zvon care s-a raspandit online ca as fi suferit un atac de cord. Va rog sa nu credeti astfel de zvonuri care apar pe siteuri neoficiale. Jean Claude Van Damme e sanatos 100%, se pregateste pentru lupta si le trimite fanilor sai mult dragoste."

Siteul sau oficial - musclesfrombrussels.be - a mers chiar mai departe, confirmand starea sa buna de sanatate si luand in discutie lupta care se pare ca urmeaza sa aiba loc in luna iulie, o noua data pentru confruntarea sa cu Kamsing.

"JCVD e intr-o forma mai buna ca niciodata si se pregateste pentru lupta din iulie. Nu a suferit un atac de cord pe platoul de filmare al peliculei 'Weapons', asa cum s-a scris pe unele siteuri."

 
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA