Natiunea MMA

Ultimate Fighting Championship si Royce Gracie au in plan un meci de retragere la UFC: Rio
17/03/2011Cariera celui care a contribuit in mod decisiv la reputatia promotiei americane Ultimate Fighting Championship va ajunge la final in aceasta vara, cand Royce Gracie va urca in interiorul octogonului pentru o ultima lupta.

Reporterii MMAJunkie.com au luat legatura cu managerul brazilianului, Mike Kogan, care a alimentata zvonurile legate de posibila retragere a lui Royce la gala din tara sa natala. Desi negocierile sunt departe de a fi finalizate, Kogan a declarat ca el si Royce discuta direct cu Dana White si Lorenzo Fertitta, cei care conduc cea mai importanta promotie de mma din lume, revenirea legendei mma-ului in cusca fiind foarte probabila.

Royce Gracie, triplu castigator al turneelor UFC si membru al Hall Of Fame (14-3-3 MMA, 11-1-2 UFC) este cel care a fost alaturi de promotia americana inca de la inceput, UFC-ul crescand practic odata cu aparitiile lui Royce. Apreciat ca magician al artei suave, brazilianul a fost cel care a adus in atentia lumii intregi BJJ -ul in urma victoriilor sale obtinute facil impotriva adversarilor din diverse stiluri de arte martiale. Jiu-jitsu brazilian atinge nivelul de popularitate din ziua de azi in mare parte datorita eforturilor lui Royce Gracie, brazilianul declarand recent intr-un interviu ca majoritatea timpului il petrece sustinand seminarii pe tot globul, dedicand doar foarte putin timp familiel sale.

Un astfel de devotament fiind cu siguranta apreciat, Royce Gracie va ramane mereu acel tanar care ii uimea pe toti intrand in ring inconjurat de fratii sai si dominand scena MMA-ului in perioada de inceput.

Sursa - www.MMAjunkie.commagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA