Natiunea MMA

UPDATE: VIDEO - Badr Hari a fost eliberat astazi din inchisoare, in asteptarea procesului
22/01/2013

Saga unuia dintre cei mai talentati kickboxeri profesionisti din lume, Badr Hari, ia o noua turnura. El va fi eliberat astazi din inchisoare, dar va fi nevoit sa astepte procesul care va determina daca acuzatiile impotriva lui sunt reale si daca va primi o condamnare cu executare.

Ieri, o instanta judecatoreasca din Amsterdam a decis ca el poate fi eliberat din arest pana la inceperea procesului. Ca si la ultima sa intalnire cu curtile de justitie, lui Badr i-au fost puse conditii destul de stricte pentru aceasta eliberare conditionata. Una dintre cele mai importante este ca nu are dreptul sa intre sau sa isi petreaca timpul intr-un local public (restaurnat, bar etc.) intre orele 20.00 si 8.00 dimineata.

Aceasta a fost una dintre regulile pe care el le-a incalcat ultima data, alaturi de interdictia de a contacta vre-unul dintre martorii din proces, in afara de prietena sa Estelle Cruyff.

Martorii principali din acest proces au fost deja audiati, dar mai sunt cateva persoane pe care judecatorii vor sa le asculte inainte de a incepe procedurilor finale. Din aceasta cauza, instanta a hotarat ca Hari nu trebuie sa mai ramana in inchisoare pana la demararea procesului.

UPDATE: Mai jos aveti un scurt clip cu Hari sosind acasa, dupa ce a iesit din arestul politiei din Amsterdam.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA