Natiunea MMA

UFC va organiza prima gala din China in acest an
30/03/2012

Gigantul american UFC a anuntat de multa vreme intentia de a orgniza o gala in cea mai populata tara din lume, China. In acest an aceste planuri vor deveni realitate.

Presedinte UFC, Dana White, a anuntat recent ca promotia americana e foarte aproape de a semna o intelegere cu un hotel de 2,4 miliarde dolari, The Venetian Macau, care se afla in proprietatea corporatiei Sands din Las Vegas.

UFC are planuri mari de a isi extinde prezenta in Asia, si a reusit ca in ultima vreme sa isi transforme in realitatea marea majoritate a acestora. Iar acum se pare gala din China e la cateva luni distanta de a deveni si ea realitate.

"Vom organiza o lupta in China. Asa ca imginativa o lupta in China, discutam sa o facem in colaborare cu The Venetian de acolo. Imaginativa asta. Va fi gigantica" a spus White.

Intrebat cand, el a fost destul de evaziv insa. "Curand, foarte curand. Se va intampla in acest an."

Au existat numeroase informatii si despre un alt plan al UFC, de a duce The Ultimate Fighter in Asia, dar inca nu se cunosc detalii mai concrete despre acest lucru.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA