Natiunea MMA

UFC se intoarce la Londra
03/11/2017


  Conducerea Ultimate Fighting Championship a decis sa organizeze un nou eveniment Fight Night in data de 17 martie 2018. Gala va avea loc in The O2 Arena din capitala Marii Britanii.
  Practic, va fi al zecelea show al UFC ce va fi gazduit de Londra. Primul a fost in iulie 2002, cand spectatorii au aplaudat la scena deschisa, in Royal Albert Hall, KO-ul tehnic la pumni aplicat de Matt Hughes lui Carlos Newton. Cel mai recent spectacol sub egida UFC a avut loc in martie anul acesta, cand Corey Anderson l-a facut KO pe Jimi Manuwa.
  De ce Londra este atat de interesanta pentru UFC? O dezvaluie chiar David Shaw, vicepresedinte al promotiei si responsabilul pe plan international. "Londra va fi intotdeauna un reper pentru UFC. Si aici vorbim de lupte, fani si oras la unison. Sa ne gandim doar cum am crescut impreuna  in cei 15 ani de cand ne promovam galele in Anglia. Pentru ca e al zecelea eveniment pe care il ducem acolo, fiti siguri ca vom tine cont de afluenta mare de public si vom incerca sa satisfacem la maximum preferintele fanilor”, a spus Shaw.
 Desi UFC nu a divulgat pana acum nici un duel de pe cardul de lupta, biletele vor fi disponibile incepand din 2 februarie 2018.

 Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA