Natiunea MMA

UFC schimba partenerul TV: a īncheiat un contract de 7 ani cu FOX
22/08/2011

Oficialii UFC si FOX a anunțat ca au semnat un contract pe șapte ani pentru drepturi de difuzare ce conține patru evenimente live difuzate īn prime time pe FOX, precum și de la patru la șase evenimente live īn fiecare an pe canalul TV FX, care face parte din grila FOX.

FX și FUEL TV vor difuza de asemenea programe UFC, inclusiv lupte live, emisiunile dinainte si de după evenimente, "UFC Countdown",  "UFC Unleashed", "UFC Primetime", "UFC Knockouts", "Best of PRIDE" și transmisii speciale de la cāntarul oficial, precum și serialul "The Ultimate Fighter", care va cuprinde acum lupte live intre luptătorii selectați de telespectatori prin vot, acest serial avānd doua sezoane pe an.

Primul eveniment UFC transmis de FOX va avea loc pe 12 noiembrie. Președintele UFC, Dana White, a spus ca orașul gazdă pentru eveniment va fi Anaheim, California. Primul meci anunțat pentru gala este intre Pablo Garza (11-1 MMA, 2-0 UFC) si Dustin Poirer (10-1 MMA, 2-0 UFC).

"Suntem īncāntați să facem parte din familia FOX," a declarat White īntr-un comunicat oficial. "UFC este īn cele din urmă unde ii este locul, si anume pe cel mai vizionat post TV din țară [SUA] și pus īn aceeași categorie cu cele mai prestigioase sporturi din lume, am spus īntotdeauna că UFC va fi cel mai tare sport din lume, și cu aceasta relație [cu FOX], acest lucru va deveni o realitate. "

"Fratele meu Frank, Dana și eu am crezut īntotdeauna că pasiunea noastră pentru acest sport de arte martiale mixte ne va ajuta să facem din UFC un brand de succes la nivel mondial și īn cele din urmă sa devina una din cele mai mari proprietăți sportive din lume," a declarat Lorenzo Fertitta co-proprietarul UFC. "Parteneriatul cu FOX este un pas major īn a face aceasta o realitate și, de asemenea, īntărește relația pe care am stabilit-o deja cu FOX īn America Latină, Australia și Europa."

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA