Natiunea MMA

UFC revine pe Facebook cu transmisia live a luptei dintre "Kid" Yamamoto si Demtrious Johnson
03/02/2011

The Ultimate Fighting Championship a anuntat planuri de streaming live, gratuit, la o calitate de nivelul celei de la televiziune a unei lupte de MMA.

Transmisiunea ,care va avea loc pe 6 februarie la ora 3: 35 dimineata (ora Romaniei) si va cuprinde mult asteptata lupta din cadrul categoriei cocos intre Demetrious "Mighty Mouse" Johnson si senzatia japoneza Norifumi "Kid" Yamamoto, poate fi urmarita la adresa www.facebook.co/ufc.

Este de ajuns un simplu "Like" pe pagina de Facebook a promotie americane pentru a avea acces la transmisia live a luptei de pe tabelul preliminar al galei UFC 126 "Silva vs Belfort".

Aceasta modalitate de marketing a fost introdusa de UFC in cadrul galei "Fight for the Troops 2" din 22 ianuarie. Multumita feedbackului de la fani si cererii de a transmite debutul lui Kid Yamamoto in America, UFC a apelat din nou la Facebook.

"Intelegem puterea social media" a spus presedintele UFC, Dana White, care are una dintre ceie mai de succes apritii pe acest tip de mass media din orice sport.

"Fani din jurul lumii mi-au spus ca vor sa vada lupta asta! V-am facut pe plac. O transmitem live pe Facebook, si astfel fanii din intreaga lume sa vad lupta dintre Kid Yamamoto si Demetrious Johnson. In plus, continuam sa aratam ca suntem cei mai buni la folosirea social media pentru a atrage noi fani."

Sursa - www.fightersonlymagazine.co.uk

 
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA