Natiunea MMA

UFC revine la Dublin in octombrie,iar Conor McGregor vrea un loc pe fight-card
02/07/2015Oficialii celei mai mari organizatii de arte martiale mixte din lume au anuntat ieri seara intentia de a organiza o noua gala in capitala Irlandei, pe 24 octombrie.

UFC Fight NIght va avea loc la 3Arena. Nu s-au anuntat inca vre-o lupta de pe fight-card, dar cel mai celebru luptator Irlandez al momentului, si probabil din toate timpurile, Conor Mc Gregor, care are programata o confruntare pentru titlul interim in 11 iulie, si-a anuntat deja dorinta de a primi un loc pe lista luptatorilor din aceasta gala.

"Irlanda este o piata foarte impotanta pentru UFC, si nu puteam lasa sa treaca un an fara a aduce inca un eveniment spectaculos in capitala ei" a sups Joe Carr, Vicepresedintele UFC International.

Ultima data cand UFC a fost prezenta in Irlanda a fost in iulie 2014, la O2 Arena. Biletele de atunci s-au vandut cu mult inainte de evenimentul in care Conor McGregor l-a invins pe Diego Brandao prin TKO dupa 4 minute si 5 secunde trecute din prima runda.

Sursamagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA