Natiunea MMA

UFC pregateste pentru 2014 evenimente in Anglia, Suedia, Polonia, Irlanda, Turcia si Germania.
22/08/2013Ultimate Fighting Championship va vizita Turcia si Polonia pentru prima data in 2014.

Directorul executiv UFC, Garry Cook a anuntat noutatile marti in timp ce viziona un clip EA Sports in Koln, Germania. Cook a mai dezvaluit ca alte 4 tari ce au gazduit in trecut evenimentele organizatiei sunt incluse in vizitele de anul viitor. Aici se include Germania, Anglia, Suedia si Irlanda. Inca nu au fost facute publice datele evenimetelor.

In Germania au fost organizate 2 evenimente, primul fiind in Koln in urma cu 4 ani, iar ultimul in 2010 la Oberhausen. Precum Germania, Suedia a gazduit de asemenea o serie de evenimente, incluzand UFC on Fuel TV 2 si UFC on Fuel TV 9, ce au avut loc la Ericsson Globe Arena din Stockholm.

Anglia a fost gazda a 12 dintre evenimentele UFC-ului din 2002 pana in present, majoritatea fiind in Londra. Pe de alta parte, Irlanda a gazduit un singur eveniment UFC, acesta avand loc in Dublin cu 4 ani in urma.

Sursamagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA