Natiunea MMA

UFC on FUEL TV 8, pe 2 martie la Saiatama Super Arena, in Japonia
14/11/2012

Oficialii promotiei americane UFC au fost foarte clari in declaratiile din trecut ca au in vizor pietele din Asia, iar galele din Macau si Japonia de pana acum au demonstrat acest lucru. Iar revenirea gigantului american in Japonia era doar o chestiune de timp.

Anuntul oficial facut pe contul de Twitter al UFC Tonight plaseaza gala UFC on FUEL TV 8 la Saiatama Super Arena, in Tokyo.

UFC 144 a fost prima gala pusa in scena in Tara Soarelui Rasare dupa UFC 29 din anul 2000, si i-a avut in prim plan pe Frankie Edgar si Ben Henderson. Nici restul luptelor nu au fost lipsite de interes, legendarul Mark Hunt - foarte cunoscut in Japonia din zilele de glorie ale K-1 - l-a trimis in lumea viselor pe Cheick Kongo, iar Anthony Pettis l-a terminat pe Joe Lauzon cu o lovitura de picior la cap.

Inca nu exista informatii certe despre modul in care va arata fight-cardul galei de la Saiatama Super Arena.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA