Natiunea MMA

UFC nu trateaza brazilienii asa cum merita, crede Anderson Silva
07/10/2016  Fostul campion la categoria mijlocie considera ca sportivii brazilieni nu sunt respectati indeajuns de cei de la Ultimate Fighting Championship.
  Anderson Silva a dat ca exemplu situatia lui Jose Aldo, care a cerut rezilierea contractului cu promotorul de MMA din cauza ca nu i s-a acordat sansa de a-si recastiga centura la categoria usoara.
  Referitor la el insusi, veteranul de 41 de ani s-a plans presei ca nu a primit nici macar un “multumesc” din partea sefilor UFC dupa meciul pe care l-a pierdut in fata lui Daniel Cormier la Gala UFC 200. “The Spider” se astepta la cu totul altceva avand in vedere ca a fost invitat in ultima clipa sa lupte din cauza forfaitului lui Jon Jones.
  In plus, Silva este nemultumit de modul in care i s-a oferit rolul de “umplutura” in gala UFC 204 de maine, de la Manchester, in care cap de afis este confruntarea dintre Michael Bisping si Dan Henderson.
  Anderson Silva este unul dintre cei mai titrati luptatori din UFC, avand un palmares de 33 victorii si suferind 8 infrangeri. Brazilianul nu a mai castigat, insa, de 4 ani, desi s-a impus, initial, in fata lui Nick Diaz (in ianuarie 2015), dar i s-a retras decizia dupa ce a fost testat pozitiv la un control antidoping.
  Anderson Silva a iesit campion mondial la categoria mijlocie in cadrul UFC 64 (acum 10 ani), intrecandu-l prin KO tehnic, in prima runda, pe un alt luptator legendar din promotie, Rich Franklin.

Vlad Amariei- www.natiuneaMMA.ro

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA