Natiunea MMA

UFC isi face debutul in Suedia, pe 28 martie 2012
26/10/2011

Ultimate Fighting Championship, cea mai mare promotie de MMA a lumii, isi va face debutul in Suedia in luna martie 2012.

In prima parte a acestui an au aparut informatii ca gigantul american ar fi in discutii cu Ericsson Arena, din Stockholm, pentru a pune in scena un eveniment acolo. Acum, siteul de specialitate Kimura.se a confirmat aceste discutii si faptul ca s-a ajuns la o intelegere pentru data de 28 martie 2012.

Aceasta stire a fost confirmata si din alte surse independente, chiar daca promotia americana nu a facut inca un anunt oficial in acest sens.

Chiar daca UFC a mai rezervat in trecut si alte locatii pe Batranul Continent, numai pentru a  le amana mai apoi, exista tot mai multe informatii ca showul din Suedia va avea loc cu adevarat, mai ales luand in considerare popularitatea acestui sport in tara nordica si scena foarte activa de MMA de acolo.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA