Natiunea MMA

UFC isi declara sprijinul neconditionat pentru nou formata Federatie Internationala de MMA
12/04/2012

Organizatia americana Ultimate Fighting Championship si-a declarat in mod oficial sprijinul pentru nou formata International Mixed Martial Arts Federation (IMMAF).

Declaratia oficial sustine ca UFC "sprijina din toata inima noua initiativa, ca si pe liderul acesteia, Presedintele IMMAF Augut Wallen, care va conduce cresterea initiala a acestei federatii."

Wallen e un antrenor de MMA foarte bine vazut in comunitatea internationala, care are si un palmares profesionist de 6-1 si amator de 4-1 in acest sport.

IMMAF, prin crearea de federatii nationale de MMA, spera sa creeze cadrul oraganizatoric si legal pentru desfasurarea de competitii la nivelul amatorilor, cu un set unificat de reguli si care sa permita cresterea viitoare a acestui sport la nivel mondial.

Unul dintre principalele obiective ale IMMAF este ducerea acestui sport pana la nivelul olimpic.

"Pentru a pastra cresterea sanatoasa din acest sport, este foarte important sa investim in resurse care il vor dezvolta si cultiva la nivel amatorial" si-a exprimat parerea Lorenzo Fertitta, CEO al UFC. "Sa avem o organizatie umbrela care sa ajute la supravegherea si cresterea acestui sport la nivel mondial va asigura nu doar standare de siguranta tot mai avansate, dar va crea si o piata globala unificata, care va permite introducerea lui in toate zonele geografice."

"Crearea acestei organizatii era necesara de multa vreme" a spus Marc Ratner, UFC Senior Vice President. "MMA-ul e sportul cu cea mai mare crestere la nivel mondial, iar noi sprijinim pe deplin eforturile IMMAF in directia crearii unui set unificat de reguli si masuri de siguranta care sa ii protejeze pe sportivi. Desi inca are in fata multe obstacole in crearea acestei oraganizatii internationale, suntem siguri ca eforturile lor concrtate vor avea un rezultat foarte bun."

Cu asa un prieten in spate, viitorul IMMAF pare sa fie unul cel putin luminos, daca nu de-a dreptul stralucitor. Pentru mai multe detalii, vizitati pagina oficiala www.immaf.org.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA