Natiunea MMA

UFC incerca sa ii puna fata in fata pe Shane Carwin si Roy Nelson pe 1 ianuarie
06/10/2010

Ariel Helwani - www.MMAfighting.com


           Shane Carwin                   vs                      Roy Nelson

UFC incearca sa organizeze o lupta la categoria grea intre Shane Carwin si Roy Nelson in gala din 1 ianuarie.

Mai multe surse apropiate de promotia americana au confirmat acest lucru, desi cele doua tabere s-au ferit sa faca comentarii pe aceasta tema.

Singura problema potentiala pare sa fie accidentarea de la genunchi a lui Roy Nelson, existand insa sanse ca el sa isi revina dupa operatia chirurgicala la care a fost supus. Fostul campion al IFL a intrat pe mana doctorilor imediat dupa infrangerea din fata lui Junior dos Santos la UFC 117, si inca nu se stie sigur cand va fi pregatit sa revina in Octogon.

Daca el nu isi va reveni la timp, sursela au indicat posibilitatea amanarii cu o luna a acestei confruntari.

Pe contul sau de Twitter, Carwin a declarat ca se asteapta sa lupte la UFC 125 din 1 ianuarie 2011. El vine dupa o infrangere in fata lui Brock Lesnar in luna iulie.

O lupta la categoria usoara intre Frankie Edgar si Gray Maynard urmeaza sa fie Main Eventul galei UFC 125, in Las Vegas.
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA