Natiunea MMA

UFC il suspenda pe Ben Rothwell pentru nivelul ridicat de testosteron de la UFC 164
04/10/2013Ieri seara, oficialii organizatiei americane UFC au anuntat o suspendare de noua luni pentru Ben Rothwell, datorita nivelului ridicat de testosteron inregistrat la testele anti-doping de dupa victoria sa prin TKO in fata lui Brandon Vera, la UFC 164.

Partea interesanta a aceste suspendari este ca ea a fost dictata nu de Comisia Atletica a Statului Wisconsin, cea care a supervizat gala, ci direct de catre UFC.

Desi Rothwell a cerut si a primit aprobarea pentru terapia de inlocuire hormonala, TRT, in cazul luptei cu Vera din luna august, nivelul inregistrat la testul de dupa gala a depasit limitele acceptate si a provocat reactia organizatiei americane.

Ben a avut prestatii fluctuante, cu alternante intre victorii si infrangeri, si in mod ciudat pentru multi specialisti, el a avut o prestatie foarte buna - posibil cea mai buna din cariera sa - in victoria din fata lui Vera.

Inca nu se stie daca Brandon Vera va decide sa faca apel si sa ceara schimbarea deciziei de dupa lupta cu Rothwell intr-un No Contest. Asta ar fi a doua oara cand el ar fi in aceasta situatie, dupa ce la UFC 125, desi invins de Thiago Silva, a obtinut schimbarea deciziei dupa cea acesta a fost depistat dopat la controlul de dupa gala.

Sursamagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA