Natiunea MMA

UFC il concediaza pe Todd Duffee, unul dintre cei mai urmariti tineri luptatori de categorie grea
08/09/2010

John Morgan - www.MMAjunkie.com

Greul Todd Duffee (6-1) a devenit luptator liber de contract.

La putin mai mult de un an de la momentul cand a aparut brusc pe scena UFC, cu un KO in doar 7 secunde asupra lui Tim Hague, la 24 de ani, Todd Duffee e somer.

Managerul lui Todd, Alex Davis a confirmat decizia UFC.

Dupa victoria asupra lui Hague, consemnata si acum drept cea mai rapida din istoria UFC, Duffee a trebuit sa se recunoasca invins la UFC 114 de catre Mike Russow, intr-una dintre cele mai dramatice schimbari de situatie din galele promotiei americane. Duffee a controlat acea lupta pentru doua reprize si jumatate, dar o directa de dreapta a lui Tim l-a pus la podea si l-a trimis in lumea viselor.

Todd urma sa lupte cu Jon Madsen la UFC 121, din luna octombrie, dar o accidentare la genunchi l-a fortat sa anunte ca nu poate concura atunci, iar lupta i-a fost oferita lui Gilbert Yvel.

 
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA