Natiunea MMA

UFC il concediaza pe Thiago Silva dupa arestarea sa de catre politia din Florida
10/02/2014Thiago Silva nu mai face parte din grupul luptatorilor Ultimate Fighting Championship. Oficialii UFC au publicat vestile vineri, printr-un anunt oficial pe site-ul UFC.com.

“The Ultimate Fighting Championship si-a incheiat colaborarea cu Thiago Silva”. Acesta a fost arestat joi seara, dupa ce a amenintat cu arma persoanele din Pablo Popovitch Brazilian Jiu-Jitsu Center in Fort Lauderdale si este momentan retinut fara posibilitate de eliberare pe cautiune.

Brazilianul a debutat in 2007, avand 9 victorii consecutive. Ultimele sale patru aparitii au fost insa lipsite de constanta, cu un 1-3 si 2 no contesturi din cauza unor teste anti-doping la care a fost depistat pozitiv. In Iunie 2013, l-a infrant pe Rafael Cavalcante, iar in Octombrie a castigat confruntarea cu Matt Hamill.

Silva ar fi trebuit sa aiba o confruntare cu Ovince St. Preux luna viitoare in cadrul UFC 171, dar acea lupta a fost anulata. Locul sau in aceasta lupta va fi luat - conform unor informatii de ultim moment, de catre Nikita Krylov. 

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA