Natiunea MMA

UFC face publica radiografia bratului rupt al lui Rodrigo Nogueira
11/12/2011

"Tap or Snap" e o zicala cunoscuta in lumea BJJ-ului. Iar in timp ce Antonio Rodrigo Nogueira incerca sa se decida daca sa se recunoasca invins de kimura perfect realizata de catre Frank Mir in co-Main Eventul galei de aseara, acesta din urma a continuat sa aplice presiune pe bratul brazilianului pana i s-a spus de arbitrul de ring sa inceteze.

Din pacate pentru Big Nog, pe cand s-a hotarat sa abandoneze, fanii si spectatorii prezenti aseara la Air Canada Center au putut vedea bratul sau rupt, intr-o pozitiei total nenaturala. Iar declaratia lui Mir de dupa lupta, despre sentimentul pe care il avea ca va trebui sa ii rupa mana adversarului sau daca vrea sa plece acasa cu victoria nu a facut decat se puncteze inca o data determinarea si spiritul de luptator al veteranului PRIDE, DREAM si UFC.

Nogueira a ramas intins pe jos in Octogon mai multe minute dupa terminarea luptei, iar motivele acestei stari de fapt au devenit evidente imediat dupa gala.

Desi presedintele UFC, Dana White, a declarat la conferinta de presa care a urmat ca nu stie starea in care se afla aceste la momentul respectiv, nu mult timp dupa aceea, pe contul de Twitter al promotiei americane a aparut radiografia de mai sus, care a confirmat cele mai negativiste predictii legate de starea de sanatate a sportivului brazilian.

Nu e prima mana rupta intr-o gala de MMA, dar varsta destul de inaintata a lui Nogueira ar putea sa isi spuna cuvantul fata de rapiditatea refacerii, si e posibil sa treaca ceva vreme pana el va mai putea fi vazut la lupta in Octogon.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA