Natiunea MMA

UFC face planuri pentru o revenire in Brazilia, in august 2011
01/12/2010

Marcelo Alonso - www.sherdog.com

Dupa multe speculatii, se pare ca in cele din urma UFC va reveni in Brazilia pentru prima data in ultimul deceniu, poate chiar in august 2011 la HSBC arena, in Rio de Janeiro.

Respectatul jurnalist Joaquim Ferreira dos Santos - columnist pentru O Globo, al doilea cotidian ca importanta din Brazilia - a facut publica aceasta stire.

Oficialii UFC au initiat negocieri in timpul unei vizite din luna octombrie, cu doua entitati separate: cu primarul Eduardo Paes pe de o parte si cu miliardarul Eike Batista pe de alta parte. Clasificat de revista Forbes ca al optulea om din lume ca avere, cu o valoare estimata la 27 miliarde $, Batista a avut un rol determinant in aducerea Jocurilor Olimpice de Vara la Rio, in 2016.

Lorenzo Fertitta, unul dintre fratii Fertitta care detin Zuffa LLC, compania mama a UFC, si Dana White, presedintele promotiei americane, vor reveni in Rio pe 14 decembrie, alaturi de patru luptatori importanti din Brazilia, si ar putea decide organizarea unei gala in tara sud-americana.

Desi a declarat in mod repetat ca Brazilia nu este o prioritate - eforturile sunt indreptate in principal spre China si India - se pare ca White si-a schimbat parerea dupa ce aceasta tara a fost aleasa drepta gazada pentru Cupa Mondiala la Fotbal din 2014 si pentru Jocurile Olimpice de Vara din 2016.

UFC nu a mai organizat o gala in Brazilia de la UFC Brazil (cunoscuta si sub numele de UFC 17.5)  din 16 octombrie 1998, in cadrul careia Vitor Belfort l-a facut KO pe Wanderlei Silva in 44 de secunde.
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA