Natiunea MMA

UFC concediaza 16 luptatori; Jon Fitch, Jacob Volkman si Jay Hieron sunt primii pe lista
22/02/2013

Conform unui raport facut public miercuri, Ultimate Fighting Championship a renuntat saptamana aceasta la 16 luptatori, incluzandu-l pe Jon Fitch de la categoria semimijlocie.

Presedintele UFC Dana White a confirmat astazi prin intermediul MMAFighting.com ca Fitch se afla printre cei care vor pleca.

Printre cei 16 se numara si Mike Russow de la categoria grea; Vladimir Matyushenko si Wagner Prado de la categoria semigrea; Jay Hieron, Che Mills Jorge Santiago, Mike Stumpf si Simeon Thoresen de la categoria semimijlocie; Terry Etim, C.J. Keith, Paul Sass si Jacob Volkmann de la categoria usoara; Josh Grispi de la categoria pana; Motonobu Tezuka de la categoria cocos si Ulysses Gomez de la categoria musca.

In timp ce eliminarea unora dintre acesti sportivi nu e deloc surprinzatoare, UFC fiind recunoscut pentru faptul ca renunta la luptatorii care au 2 sau mai multe infrangeri consecutive, cazul lui Fitch este oarecum socant. Sportivul Academiei Americane de Kickboxing a fost considerat pentru o perioada lunga de timp unul dintre luptatorii de top din UFC, chiar si prin confruntarea lui Georges St. Pierre pentru titlul de la categoria semimijlocie in August 2008. Fitch a primit primul knock out in cadrul Octogonului din partea lui Johny Hendricks in Decembrie 2011, dar si-a revenit avand o victorie asupra lui Erick Silva anul trecut in Octombrie. In 2 Februarie a fost infrant la decizie de catre Demian Maia, luptator la categoria mijlocie.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA