Natiunea MMA

UFC are prima campioana la categoria pana
13/02/2017  Germaine de Randamie a cucerit titlul la aceasta categorie dupa ce a invins-o, prin decizie unanima, pe Holly Holm, in capul de afis al galei UFC 208 de la Brooklyn.
  A treia victorie in circuitul UFC a celei supranumite “The Iron Lady” nu a fost lipsita de controverse. De cateva ori, loviturile lui de Randamie au venit dupa gong, punand-o in dificultate pe Holm. Cu toate acestea, arbitrul Todd Anderson a preferat doar sa o avertizeze pe luptatoarea olandeza.
  Intr-un alt meci foarte interesant, la categoria mijlocie, fostul campion Anderson Silva s-a impus, in 5 runde, in detrimentul lui Derek Brunson. A fost o gura de oxigen pentru “The Spider”, care pierduse ultimele doua partide disputate.
  “Performanta noptii” i-a apartinut lui Ronaldo Souza. Tot in cadrul categoriei mijlocii, “Jacare” l-a invins prin submisie (kimura) pe Tim Boetsch, fiind premiat cu 50.000 de dolari pentru aceasta isprava. "Jacare" a obtinut astfel al zecelea succes in ultimele unsprezece intalniri, inclinandu-se doar in fata lui Yoel Romero la UFC 194 din decembrie 2015.
  Cel mai spectaculos duel s-a dovedit cel dintre “usorii” Dustin Poirier si Jim Miller. Primul a avut castig de cauza, fiind preferat de doi dintre cei trei arbitri, al treilea optand pentru egalitate. Cei doi au fost recompensati cu cate 50.000 de dolari pentru “Lupta noptii”.
  Cat priveste confruntarea de la categoria semigrea, Glover Teixeira l-a intrecut, prin decizie unanima, pe Jared Cannonier si a facut uitat esecul din august anul trecut, suferit in fata lui Anthony Johnson.
  Gala de la Barclays Center a fost urmarita de peste 15.000 de spectatori, incasarile fiind de circa 2,3 milioane de dolari.

 Vlad Amariei-www.natiuneaMMA.ro

 Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA