Natiunea MMA

UFC anuntat oficial trial-urile pentru The Ultimate Fighter China
02/07/2013Promotia americana UFC a anuntat trialurile pentru “Ultimate Fighter”-ul chinezesc incepand cu 21 Iulie in Beijing.

China va fi gazda urmatorului eveniment international “The Ultimate Fighter”. Oficialii UFC au anuntat recent ca organizatia va incepe perioade de proba pentru categoria pana, usoara si semimijlocie. “TUF:China” va avea cele 3 perioade de proba in 21 Iulie la Metropark Lido Hotel Beijing, in 25 Iulie la Marina Bay Sanda din Singapore si in 3 August in Venetian Macao.

Toti participantii trebuie sa aiba 18 ani si o experenta profesionala verificabila prin intermediul Sherdog.com sau MixedMartialArts.com. E posibil ca acestia sa detina obligatii contractuale cu alta organizatie. O data a premierei inca nu a fost mentionata, dar vor fi difuzate pe Liaoning TV din China.

Primul eveniment TUF a avut loc in cel de-al noualea sezon, unde au participat echipe din SUA si UK. De atunci, organizatia a avut 3 evenimente internationale, 2 dintre ele avand loc in Brazilia. Alte doua serii isi pregatesc debutul, printre care “TUF 18”, ce va avea debutul in Septembrie,si confruntarea intre Canada si Australia care este planificata pentru anul viitor.

Sursamagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA