Natiunea MMA

UFC anunta inceperea activitatii in Asia
29/08/2010

Horia Ciocan

UFC a anuntat oficial ieri ca si-au inceput activitatea pe continentul asiatic, si ca l-au angajat pe veteranul industriei Mark Fischer ca vice-presedinte executiv si director de marketing al acestei noi divizii.

Intr-un anunt special la conferinta de presa de dupa UFC 118 din Boston, Dana White, presedintele UFC, si Lorenzo Fertitta, unul dintre fratii Fertitta, actionarii majoritari ai Zuffa Inc, compania mama a promotiei americane, l-au prezentat pe Fischer si au adus in discutie planurile lor de a promova MMA-ul si brandul UFC in Asia.

"Astazi este o zi istorica pentru UFC" a declarat White. "Suntem foarte bucurosi sa il avem pe Mark Fischer in echipa noastra. Avem planuri mari pentru Asia si cu experienta sa in cladirea brandului NBA, e perfect pentru a conduce acest efort. Suntem mandri sa lucram cu el in incercarea de a creste populariatea UFC in Asia si sa il transformam in cel mai mare sport din lume."

Dana nu face altceva decat sa continue incercarea sa declarata de a identifica cel mai recent sport de nivel mondial, MMA-ul, cu promotia pe care o conduce, Ultimate Fighting Championship.
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA