Natiunea MMA

UFC anuleaza evenimentul dinaintea Meciului Mileniului
27/06/2017  Promotorul MMA a anuntat ca gala programata la Seattle, in 18 august, cu o saptamana mai devreme fata de confruntarea dintre campionul UFC Conor McGregor si imbatabilul pugilist Floyd Mayweather, a fost anulata. Chiar daca UFC nu este organizatorul direct al acestei dispute, este implicata in desfasurarea grandiosului show din 26 august.
  Cu toate ca cei din conducerea UFC nu facusera public evenimentul, mai multe surse au afirmat ca gala cu numarul 215 avea cap de afis apararea titlului la categoria musca de catre campionul en-titre Demetrious Johnson. Adversarul acestuia urma sa fie decis intre T.J. Dillashaw si Ray Borg. Totusi, primul ar fi declinat oferta pentru ca isi doreste sa se concentreze pe meciul pentru titlul categoriei pana impotriva lui Cody Garbrandt.
  Asadar, gala UFC 216 va deveni 215 si va avea loc in 9 septembrie, la Rogers Place din Edmonton (Canada). Programul cardului de lupta va fi dezvaluit ulterior.
  Este a doua oara in acest an cand UFC anuleaza un eveniment, dupa mutarea galei de la Anaheim din ianuarie in 29 iulie. Proxima UFC 214 are drept main event partida pentru titlul la categoria semigrea dintre Daniel Cormier si Jon Jones.

 Vlad Amariei-www.natiuneaMMA.ro

 Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA