Natiunea MMA

UFC adauga categoria musca la fight-cardurile sale, incepand din luna martie
12/12/2011

Luptatorii de categorie musca au in cele din urma propria divizie de greutate in UFC, incepand din 3 martie.

Presedinte UFC, Dana White, a anuntat sambata seara in cadrul conferintei de presa de la UFC 140 ca organizatia sa va pune in scena un turneu de patru sportivi la aceasta categorie, care sa determine cine merita sa detina centura de campion. Turneul va incepe in cadrul galei UFC on FOX 2.

Cel considerat de multi drept cel mai bun luptator de categorie musca din MMA, Ian McCall, isi va face debutul in Octogon impotriva fostului pretendent la titlul categoriei cocos, Demetrious Johnson, iar fostul star al WEC Joseph Benavidez il va intalni pe campionul Shooto Yasuhiro Urushitani.

Actual campion al Tachi Palace Fights la musca, McCall - in varsta de 27 de ani - nu a mai fost invins de la incercarea nereusita iun WEC, cand a urcat in greutate la cocos. "Uncle Creepy" a cucerit centura TPF pe 5 august, invingandu-l prin submisie pe Darrel Montague cu un rear naked choke.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA