Natiunea MMA

UFC a semnat un nou contract de 8 lupte cu Cain Velasquez, campionul categoriei grele
22/02/2013

Presedintele UFC Dana White a anuntat marti ca a fost semnat un nou contract cu Cain Velasquez, campion la categoria grea.

Velasquez inca mai avea 3 lupte din vechiul contract, dar White – care a intrat in defensiva dupa ce a fost criticat pentru concedierea lui Jon Fitch si a celorlalti 15 luptatori eliminati – a simtit nevoia sa explice ca UFC incearca sa faca ce e mai corect pentru luptatorii sai.

El a dat ca exemplu noul contract cu Velasquez.

“Ne platim oamenii mai mult decat scrie in contract”. “Mai am 3 lupte ramase cu Velasquez.  Tocmai am semnat un nou contract pentru 8 lupte cu el. Nu eram nevoit sa fac asta. Dar a meritat.”
Velasquez a luptat in marea majoritate a carierei sale sub bannerul  UFC. Are palmaresul general de 11 – 1, iar in Octogon de 9 – 1.

El a recastigat titlul de la categoria grele a UFC 155 de la Junior dos Santos, dupa ce a pierdut centura in fata acestuia in 2011.

Acum va urma sa isi puna centura la bataie intr-o remiza cu Antonio Silva in main event-ul UFC 160 din Las Vegas in 25 Mai. 

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA