Natiunea MMA

UFC a desemnat capul de afis pentru gala de la Londra
30/01/2017  Jimi Manuwa il va infrunta pe Corey Anderson in evenimentul principal al UFC Fight Night 107, programat pe 18 martie, in capitala Angliei.
  Asadar, Jimi Manuwa va avea ocazia sa evolueze in fata propriilor suporteri chiar in cel mai asteptat moment al serii impotriva unui sportiv care va lupta pentru prima data in Europa.
  In varsta de 36 de ani, “Poster Boy” Manuwa vine dupa victoria obtinuta prin KO la pumni, in octombrie anul trecut, in fata lui Ovince Saint Preux, in gala UFC 204. Aceasta a fost intaia aparitie a lui Manuwa dupa o absenta de 13 luni din cusca. Succesul din toamna a facut uitata infrangerea suferita un an mai devreme in fata lui Anthony Johnson si ii ofera inca un atu “semigreului” nascut in Sacramento (SUA). Daca invinge, Manuwa ar obtine a 16-a victorie in circuitele profesioniste de MMA.
  Viitorul sau adversar, mai tanarul Corey Anderson (27 de ani) are 9 succese la activ in cele 11 meciuri disputate din 2013 incoace. La fel ca si Manuwa, americanul a castigat ultima intalnire disputata, KO tehnic la pumni in fata lui Sean O’Connell. Anterior insa, Anderson fusese invins, prin decizie la limita, de Mauricio Rua in gala UFC 198.
  Duelul dintre Manuwa si Anderson va fi ultimul din cele 11 meciuri de pe cardul principal al galei de la The O2 Arena. Gala mai cuprinde partide la categoriile grea, mijlocie, semimijlocie, usoara, pana si cocos, precum si o confruntare a fetelor.

 Vlad Amariei-www.natiuneaMMA.ro

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA