Natiunea MMA

UFC Singapore incepe sa prinda contur: Mairbek Taisumov vs Tae Hyun Bang, confirmata oficial
09/12/2013
Oficialii UFC au anuntat saptamana trecuta ca lupta dintre Mairbek Taisumov si Tae Hyun Bang va avea loc in cadrul UFC Fight Night 34 ce se va desfasura pe 4 ianuarie in Singapore.

Taisumov (20-4) este luptator din Austria care este faimos pentru victoriile sale. A castigat prin knockout 10 lupte iar prin submisie 9. Acesta a lupta majoritatea carierei sale pentru M-1 Global, si intra in competitia din Singapore cu 3 victorii consecutive.

Bang (16-7) este un luptator Sud-Corean care are un palmares de 2-1 in ultimele 3 lupte. Majoritatea carierei si-a petrecut-o in Japonia, dar recent a concurat pentru Top FC si Road FC.

O confruntare la categoria semimijlocie intre Tarec Saffiedine si Hyun Gyu Lim va avea loc, dupa ce oponentul initial al lui Saffiedine, Jake Ellenberger, a fost nevoit sa se retraga datorita unei accidentari.
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA