Natiunea MMA

UFC Fight Night Zagreb are un Main Event de zile mari, la categoria grea
11/02/2016Organizatia americana a anuntat in aceasta saptamana perechea de luptatori care va lupta in Main Eventul galei programate pe 10 aprilie in capitala Croatiei, Zagreb.

Ben Rothwell (36-9) vine dupa o victorie impresionanta in fata legendarului Josh Barnett la UFC Fight Night din 30 ianuarie. El a fost premiat cu bonusul special pentru prestatiile sale in doua din ultimele trei aparitii in Octogon si si-a invins inainte de limita ultimii patru adversari. Acestea, cumplate cu o victorie la Zagreb ii pot oferi sansa de a lupta pentru titlul categoriei grele.

Nu va avea insa o misiune usoara in Croatia, pentru ca adversarul sau va fi nimeni altul decat Junior dos Santos, fostul detinator al acestei centuri. Brazilianul va fi foarte motivat sa revina in randul potentialilor pretendenti la titlu dupa ce a fost invis de Alistair Overeem la sfarsitul anului trecut. Cu toate astea, victoriile sale asupra actualului Campion, Fabricio Werdum, ca si in fata lui Frank Mir, Cain Velasquez sau chiar a favoritului local Mirko Cro-Cop il recomanda ca favorit la victorie.

Gala va marca si debutul in UFC a fostului campion al M-1 Global, Marcin Tybura.

Avand in vedere ca Zagreb nu este foarte departe de tara noastra, ar fi o sansa buna pentru multi iubitori ai acestui sport sa vada live o gala pusa in scena de UFC.

In acest moment, fight-cardul serii este uratorul:


    Ben Rothwell vs. Junior dos Santos
    Gabriel Gonzaga vs. Ruslan Magomedov
    Bojan Mihajlovic vs. Francis Ngannou
    Marcin Tybura vs. Timothy Johnson
    Jan Blochowicz vs. Igor Pokrajac
    Bartosz Fabinski vs. Nicolas Dalby
    Damir Hadzovic vs. Mairbek Taisumov
    Bojan Velickovic vs. Alessio Di Chirico


Sursamagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA