Natiunea MMA

UFC Fight Night 24 are loc in 26 martie; The Ultimate Fighter 13 incepe in 30 martie 2011
09/12/2010

Luna martie va fi una importanta pentru promotia americana UFC.

UFC Fight Night 24 are loc pe 26 martie, cu doar patru zile inaintea debutului la televiziune a Sezonului 13 din showul The Ultimate Fighter.

Spectacolul din 26 martie va fi a doua gala din seria "Fight Night" in 2011, dupa ce UFC Fight Night 23 "Fight for the Troops 2" are loc in 22 ianuarie la Fort Hood, in Texas si va fi un eveniment de binefacere unde urmeaza sa se stranga fonduri pentru Fundatia "Intrepid Fallen Heroes".

Nu se cunosc inca detalii despre Fight Night 24, dar asa cum se obisnuieste deja, castigatorul Sezonului 12 al The Ultimate Fighter, Jonathan Brookins, va aparea probabil intr-una din lupte.

UFN 24 are loc la doar o saptamana dupa UFC 129, care urmeaza sa se desfasoara in 19 martie, un lucru insa neconfirmat inca de promotia americana.

Desi intra in Sezonul 13, "TUF" nu da semne de oboseala, si aduce inca ratinguri insemnate la televizune, cu o medie de aproximativ 1,8 milioane de telespectatori pe saptamana. In plus, la openul de selectare a viitorilor participanti s-au prezentat aproape 300 de luptatori profesionisti, printre care si nume importante ca Andre Galvao, Karl Amoussou, Zak Cummings, Robert "Bubba" McDaniel, Louis Taylor, Vitor Vianna, Tyler Stinson, Levi Avera, Shamar Bailey, Muhsin Corbbrey, James Krause si altii.

Dann Stupp - www.mmajunkie.com
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA