Natiunea MMA

UFC Fight Night - Gustafsson vs Johnson
23/01/2015Ne apropiem cu pasi din ce in ce mai mari de un superfight colosal care marcheaza intoarcerea ‘’Paianjenului” Anderson Silva dar si revenirea lui Nick Diaz dupa o perioada de pauza mai mare.

Inainte sa vedem acest ‘’deliciu’’ al  MMAului, UFC ne rasfata cu gala UFC Fight Night Gustafsson vs Johnson. In main event avem 2 sportivi senzationali, unul extrem de puternic care a devastat tot ce i-a fost pus in cale de la intoarcerea sa in UFC: Johnson si celalalt: Gustafsson: luptatorul care i-a pus cele mai mari probleme in Ocotgon lui Jon Jones.

Nu doar main eventul este interesant, dar si restul main cardului.

Main Event:
Alexander Gustafsson vs Anthony Johnson
Alexander are in palmares 16 victorii, 2 infrangeri si niciun rezultat de egalitate. Cele 2 infrangeri au fost in fata lui Phil Davis (prezent si el in main cardul galei) si, desigur, in fata lui Jon Jones dupa un meci spectaculos de 5 runde care a tinut fanii cu sufletul la gura.
Procentaje:
KO/TKO: 63%
Submission: 19%
Meciuri la decizie: 19%

Anthony Johnson
Anthony are in palmares 18 victorii, 4 infrangeri si niciun rezultat de egalitate. In UFC ultima sa infrangere dateaza din 2012 in fata lui Vitor Belfort. De la intoarcerea sa in UFC dupa o perioada de ‘’exil’’, perioada in care a luptat in organizatii mai mici, a inceput sa si distruga adversarii din cadrul categoriei semigrele, avand 2 victorii consecutive: o decizie unanima in fata lui Phil Davis si una inainte de limita , inca din prima runda in fata lui Antonio Rogerio Nogueira.
Procentaje:
KO/TKO: 67%
Submission: 0%
Meciuri la decizie: 33%
Dupa cum spuneam mai devreme, nici restul main cardului nu este de neglijat. Avem 3 meciuri foarte interesante, dupa cum urmeaza:

Dan Henderson (30-12-0) vs Gegard Mousasi (35-52-2)
Acest meci la categoria mijlocie este esential pentru cariera legendei Pride si UFC. Hendo trebuie sa spele rusinea ultimului meci impotriva lui Daniel Cormier, meci in care DC a facut tot ce a dorit cu adversarul sau. O eventuala infrangere ar putea aduce retragrerea din activitate pentru Hendo, in special daca prestatia sa va fi la fel de slaba ca in ultimul meci.

Nici pentru Mousasi lucrurile nu sunt foarte roz, el avand nevoie de o victorie dupa o infrangere prin submission in fata lui Ronaldo Souza in cadrul galei UFC Fight Night din 5 Septembrie 2014. Doua infrangeri i-ar complica situatia lui Gegard si l-ar trimite cateva locuri mai jos in clasamentul categoriei mijlocii.

Phil Davis (13-2-0) vs Ryan Bader (19-4-0)
Un meci extrem de important pentru ambii luptatori, fiind o sansa de a urca in clasamentul categoriei, aducand un pic mai aproape un meci cu un alt luptator din top 5, implicit crescand sansele de a ataca centura detinuta de Jones.

Phil vine dupa o victorie in fata brazilianului Glover Teixeira, dupa ce fusese invins anterior de Anthony Johnosn. Ryan, in schimb, a legat 3 victorii consecutive, toate la decizie unanima in fata lui: Anthony Perosh, Rafael Cavalcante si Ovince Saint Preux.

Akira Corassani (14-6-1) vs Sam Sicilia (13-5-0)
Acest meci pune fata in fata 2 fosti membri din cadrul showului The Ultimate Fighter: Akira membru Team Bisping in TUF 14 si Sam membru Team Cruz in  TUF 15.

Ambii au o situatie delicata, Sam Sicilia vine dupa o infrangere in fata lui Katsunori Kikuno pe cand Akira a pierdut deja 2 meciuri inainte de limita in fata lui Dustin Poirier, respectiv, Max Holloway.

Darius Kalam - www.natiuneaMMA.ro
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA